maandag 11 november 2013

Palm braclet (palm cuff)

Hello dames,

Kennen jullie het al? Palm braclet (palm cuff) het is super gaaf. Het is namelijk een armband die midden in je hand vast zit, het lijkt meer op alsof jouw armband je niet past en vast zit. Ik heb het zelf gemaakt, ik ben geïnspireerd geraakt door foto's en Sarah Jessica Parker, zij had het aan op een evenement.

Het ziet er heel cool uit en wil het graag met jullie delen. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden en wie weet plaats ik een diy, hoe je een palm braclet kan maken.





vrijdag 8 november 2013

Kerstboom opzetten en het huis versieren.

Hello, hello, hello ladies,

Ik hou hou zo veel van kerst! Het sfeer, de warmte en gezelligheid. Dus voor mij is het nooit te vroeg met het opzetten van de kerstboom en het huis versieren, geweldig gewoon.

Ik ben er druk mee bezig, en natuurlijk ga ik ook nog wat diy versieringen voor kerst maken, dus er komen nog meer artikelen.
Maar morgen zal ik foto's plaatsen van de kerstboom en hoe het huis versierd is. Misschien kunnen jullie wat tips gebruiken als jullie ook beginnen met het versieren enz.

En nu nog een witte kerst!!!


donderdag 7 november 2013

Chio popcorn sweet

Hallo ladies,


Kennen jullie het al Chio popcorn? Ik zag laatst een reclame van Chio popcorn op tv en het maakte mij nieuwsgierig.
Ik ben dol op popcorn (wie niet) en ik ben dol op films, dus dat past goed bij elkaar. Dus ben ik naar de supermarkt gegaan en ben ik gaan zoeken naar Chio popcorn er zijn 3 verschillende smaken dat zijn: salt, cheese & onion en sweet.
Ik heb voor sweet gekozen.
Wat vond ik ervan? lekker, lekker en nog is lekker. Verpakking ziet er leuk uit en past goed bij het woordje sweet. Er zit best veel popcorn in zo'n zakje, wat ik eigenlijk niet verwacht had.

Ik zal zeggen probeer het zelf uit en het is super leuk als je een filmpje gaat kijken, net als in een bioscoop.


Cien lipstick van Lidl

Hallo ladies,

Jullie kennen vast de supermarkt Lidl wel! Ze hebben ook een verzorgingslijn waaronder; handcrème, dag - nachtcrème en douchegel enz. Ik was gister boodschappen aan het doen en zag een doos met lipstick, mascara en nagellak staan. Ik zag dus een heel mooi kleurtje 'very berry', super mooi niet te licht en ook niet te donker en het is nog is goedkoop (€ 2,-). Ik heb het uitgetest, maar wat vind ik er nu van? Het is een mooi kleurtje, super goedkoop, niet klein, het smeert lekker, blijft goed zitten en wat mij wel verraste was dat de kleur heel mooi donker rood (kers kleurtje) was op mijn lippen. Ik ben er dus zeer tevreden over en vooral als je kijkt hoe goedkoop het kost.

bekijk de foto's hieronder.






woensdag 6 november 2013

Review: Caviar nail set van de Action

Hello dames,


In 'Shoplog: Action deel1', heb ik een caviar nail set gekocht van de Action. Vandaag ga ik jullie vertellen hoe je het moet aanbrengen en wat ik er van vond.

Ik vond het ten eerste super goedkoop (€0,90), leuke kleurtjes en de potjes zijn niet klein, je kan er nog wel lang mee doen. Maar als je caviar nagels wilt, breng het pas aan wanneer je alles gedaan hebt en daarbij bedoel ik echt alles, dus je kleding, jouw haar en make-up. Je zult nu wel denken mm 'waarom', dit doe je omdat er balletjes in jouw haar kunnen vast zitten of ze kunnen eraf vallen (balletjes). Maar voor een product van de Action en nog is zo goedkoop vind ik het een top product.
Voor de rest vind ik het super leuk voor een avondje uit.

Ik zal nu even uitleggen wat je moet doen!
stap 1: breng eerst de groene nagellak aan, laat het drogen
Stap 2: breng nu de top cote aan
Stap 3: laat nu de balletjes vallen op de natte nagellak. Pak een bakje, houdt jouw vinger boven het bakje, strooi de balletjes over jouw nagel en nu druk je voorzichtig de balletjes op jouw nagel zodat het steviger erop blijft. Tip: doe er geen top coat overheen, want de balletjes kunnen daar niet tegen ze gaan verkleuren en dat willen we niet.

Ik zal een aantal foto's laten zien.






Dit is dus een reden waarom je een bakje moet gebruiken haha. 

Tadaaaaa! zo ziet het eruit. Ik vind het wel mooi, jullie ook? 



dinsdag 5 november 2013

Review: theezakjeshouder van de Action

Hallo dames,

In het artikel 'Shoplog: Action deel3!', heb ik een aantal producten staan, waaronder de theezakjeshouder. Ik heb het uitgeprobeerd en het is echt super handig. Je hangt zo'n theezakjeshouder aan de rand van jouw theekop, dompel je theezakje in het water en plaats het daarna in de theezakjeshouder. Het klinkt super handig en dat is het ook en het is super goedkoop.
Ik plaats hier een aantal foto's, zodat jullie het kunnen zien.





Shoplog: Action deel3!


Hallo dames,


Eindelijk mijn toetsweek is voorbij! Dus even lekker naar de Action gegaan, om even lekker los te gaan. Ik heb veel leuke dingen gezien, maar kan niet alles kopen 'haha'. Hier een overzicht van de spullen die ik bij Action gekocht hebt.

 Voor alle thee liefhebbers, dit is super handig. Het zijn theezakjeshouder. Er zijn 4 (leuke) gekleurde houders. Je hangt de houder aan de zijkant van je theeglas en stop daarin jouw theezakje. Ik zeg: 'Dit is super geweldig'.
Prijs: € 0,50.

Jaaa, jullie zien het een bolletje wol. Maar nee ik ga niet breien. Ik heb een bolletje wol gekocht voor mijn katten. Ik ga er een bol van maken zodat zij ermee kunnen spelen. Ik zal foto's plaatsen van het bolletje dat ik gemaakt hebt.
Prijs: € 0,70.
 Ik heb hier 2 wc houders gekocht voor mijn moeder. De wc houders zijn van hout. Ik heb hier een wimper kruller. Mijn wimpers zijn een ramp, ze blijven maar niet omhoog (bah!). Volgens mij is het niet duidelijk te zien, maar dat zwartte ding is een gehaakte mutsje. Het is een soort hoodie maar het is niet dik en gewoon voor mooiheid.
Prijs: wc houders ongeveer € 3,- , gehaakte mutsje € 0,70 en wimper kruller € ongeveer 0,80.


 Sjaals, sjaals, sjaals. Je kan er geen genoeg van krijgen. Ik vind de schotse patronen super gaaf en leuk uitzien.
Prijs € 1,60.
 Weer een wc houder haha. En daar staat het 'love'. Dit moest ik meenemen en is een geweldige diy, namelijk je mag love zelf versieren. Hoe geweldig, er komt nog een artikel over.
Prijs: wc houders ongeveer € 3,- en love € 0,70.
 Dit een echt een geweldige trui. Lekker warm en leuke details, namelijk pailletten en een leuke rits aan de achterkant.
Prijs € 6,50.
Ik was al in de kerstsfeer. Ik zag dit liggen en vind het super leuk.
Prijs: €